Felles Konf.weekend

Rafting-weekend EVJETUN 10-12 november 2023

Felles konfirmasjonsleir for Indremisjonsforbundet, Misjonssambandet og Normisjon!

 Evjetun leirsted

Påmelding fra 5. juni – 2. november 2023

Evjetun ligger idyllisk plassert ved elven Otra i Evje og Hornnes kommune, og har et stort uteområde som gir mange muligheter for kjekke aktiviteter.

Helgen vil inneholde blant annet white-water rafting i aktivitetsparken TrollAktiv, konfirmantundervisning på ungdommenes premisser og nye vennskap med konfirmanter fra andre steder.

Temaer

– Gud, hvem er du? –
– Jesus, er du sann? –
– HIStory –
– Den Hellige Ånd –


I 2022 ble det satt i gang et prosjekt der IMF, NLM og Acta, barn og unge i Normisjon i samarbeid arrangerte to regionale konfirmantleirer for ungdommer i Telemark og Agder. Målet med dette er at det skal være et felleskapsbyggende tilbud på tvers av regionene, da særlig med tanke på konfirmanter som kommer fra mindre felleskap. Det mest dyptliggende målet er å gi konfirmantene et møte med «evangeliets Jesus». Nå ønsker alle organisasjonene å fortsette arbeidet, og vi skal derfor arrangere to nye leirer!

Det er også mulighet for fjorårskonfirmanter å melde seg på, og vi vil da ha et noe mer tilpasset opplegg for disse, i form av utvidede disippelgrupper og praktisk ledertrening. Vi håper du vil være med på to fartsfulle helger, med godt felleskap og god undervisning!

Praktisk info:

  • Påmeldingsfrist er torsdag 2.november
  • Deltakerbrev, program og pakkeliste sende ut en uke før leiren starter
  • Ved avmelding etter påmeldingsfristen betales halvparten av prisen.
    Avmelding skjer ved å sende mail til sor@nlm.no
  • Om du ikke møter opp uten å ha gitt beskjed, faktureres hele summen
  • Dersom deltakere bidrar til at det forekommer skadeverk på leirstedets eiendeler / eiendom, kan det medføre at foresatte blir gjort erstatningspliktige i ettertid.  

Pris: 

  • kr. 1.125 + rafting