Ny kontormedarbeider i ImF-SØR

av Thor Einar Skregelid

Ny kontormedarbeider

Navn: Martine Bentsen Nygård

Alder: 23 år

Bosted: Konsmo

Sivilstatus: Gift med Odd Vegard Nygård

Kan du fortelle litt om hva du har studert og hva du tenker om å jobbe i ImF-SØR:

Jeg har i løpet av de siste årene tatt en utdannelse innen «kommunikasjon og medier» ved Gimlekollen Mediehøgskole i Kristiansand. Det har vært en spennende utdannelse som jeg tror jeg kan få god bruk for i mine varierende arbeidsoppgaver. Jeg gleder meg til å få ta del av den fine flokken som arbeider i ImF Sør. Jeg skal gjøre mitt beste for å gjøre en god jobb, så får dere bære over med meg hvis det skulle dukke opp noen nybegynnerfeil.

Vi er svært takknemlig for at Martine har svart ja til å begynne i denne jobben. Hun er allerede godt i gang, og har i februar fått en god opplæring av Britt sier Ommund Tveit.

Vi ønsker Martine velkommen i felleskapet, og ønsker Guds velsignelse over arbeidet!