Leir på Kvinatun

Vi har nettløsning for påmelding. Her kan du melde deg på og betale for leiren samtidig med kort/vipps. Du kan også velge å få tilsendt giro på E-post. Samtidig får du bekreftelse på om du har fått plass på leiren. Sjekk søppel/spam boksen hvis du ikke har fått en epost innen neste dag.

Har du problemer med påmeldingen, send mail til Anne Linjord på a.linjord
@imf.no, så fikser vi det. (NB! Hvis du vil unngå ekstra gebyr– ikke trykk på giro pr post.)

Det er lurt å bruke pc til påmelding, da mobil ikke alltid viser alt på påmeldingsbilde. evt. bruk den nye checkin appen. Påmeldinga starter 15/8 kl 17:00


Nedenfor finner du oversikt over leirene. Klikk på bildet under den leiren du ønsker å melde deg på. Da kommer du videre til påmeldingsiden til checkin.

2- 4 klasse leir Kvinatun 13-14. oktober 2023 kr. 600,-

meld-deg-pa-leir

Hvis fulltegnet, meld deg på venteliste ved å trykke her


Hva er leir??

Vi møtes fredagskveld kl. 17.00 for innkvartering. Så er det bli-kjent-samling med andakt, kveldsmat, godnatt-samling. Lørdag er det frokost, samling med andakt, kiosk, grilling av pølser, middag og aktiviteter og leirfest før vi tar turen hjem kl. 18:30. Nærmer program blir sendt til leirdeltakerne før leiren.

Velkommen på leir, vi gleder oss til å se deg !


5-7 klasse leir Kvinatun 20-22. oktober 2023 kr. 700,-

meld-deg-pa-leir

Hvis fulltegnet, meld deg på venteliste ved å trykke her


Hva er leir??

Vi møtes fredagskveld kl. 17.00 for innkvartering. Så er det bli-kjent-samling med andakt, kveldsmat, godnatt-samling. Lørdag er det frokost, samling med andakt, kiosk, grilling av pølser, middag og aktiviteter og leirfest før vi legger oss. så er det søndag og frokost, utvask av rommene, før møte og familiemiddag.

Nærmer program blir sendt til leirdeltakerne før leiren.

Velkommen på leir, vi gleder oss til å se deg !