Leir

Mtp nåværende korona situasjon, er leirsesongen så usikker at vi venter med påmeldingen som var planlagt å starte 11/1. Det kommer ny info når vi vet noe mer.

Paamelding_skjerm_pil

Vi har nettløsning for påmelding. Her kan du melde deg på og betale for leiren samtidig, med Vipps eller kort. Du kan også velge å få tilsendt giro. Samtidig får du bekreftelse på om du har fått plass på leiren.

Har du problemer med påmeldingen, send SMS til Tina tlf: 91193306, så fikser vi det.
(NB! Hvis du vil unngå kr.30 i gebyr– ikke trykk på giro pr post.)

Lurt å bruke pc til påmelding!

Nedenfor finner du oversikt over leirene. Klikk på leiren du ønsker å melde deg på. Da kommer du videre til påmeldingsiden.

Tenleir (8. – 10. klasse) 6. – 8. mai 2022 kr. 750,- 

meld-deg-pa-leir1


Sommerleir 2. – 4. kl. 20. – 21. Mai 2022 kr. 600,-

meld-deg-pa-leir1


Sommerleir 5. – 7. kl. 10. – 12. juni, 2022 kr. 700,- 

meld-deg-pa-leir1


 

 

Hva er leir?

Vi møtes fredagskveld kl. 18.00 for innkvartering. Så er det bli-kjent-samling med andakt, kveldsmat, kiosk, godnatt-samling, og så er det soving. Lørdag er det frokost, bok-kiosk, bibeltime, middag, aktiviteter som f.eks. sporløp, leirfest, mer mat, og så må vi hvile litt. Søndag er det frokost, rydde ut av rom og gjøre de så fine og rene som de var. Deretter er det aktiviteter, mens vi venter på de foreldrene som vil være med på familieandakt og felles middag. (for 2-4 kl – 5-7 kl leiren har ikke fam andakt og felles middag.)

Vi håper jo at vi kan få gjennomført leiren sånn som nå, men vi vet ikke så mye før det nærmer seg. Så fint om du ikke betaler når du melde der på, men bare trykker at du vil ha giro og betal den ca dagen før leiren, for da er vi mer sikre på at leiren blir som den blir.

Smittevern

Vi ønsker å ha trygge samlinger og trenger dermed å følge FHI sin smitteveileder når vi møtes.
Personer med sykdom, symptomer på luftveisinfeksjon eller personer i karantene skal ikke delta på noen av våre arrangementer.

Vi skal: Vaske hendene masse og vi skal til enhver tid holde 1 meter avstand.
Vi skal ikke: Klemme, håndhilse eller ha fysisk kontakt.

Ellers gleder vi oss mest av alt til å feire Jesus sammen med deg!
Ta med deg en venn eller flere, vi gleder oss!

Velkommen på leir, vi gleder oss til å se deg!

Datoer for leir til høsten kommer senere