Leir

Vi har nettløsning for påmelding. Her kan du melde deg på og betale for leiren samtidig med kort/vipps. Du kan også velge å få tilsendt giro på E-post. Samtidig får du bekreftelse på om du har fått plass på leiren. Sjekk søppel/spam boksen hvis du ikke har fått en epost innen neste dag.

Har du problemer med påmeldingen, send SMS til Tina tlf: 91193306, så fikser vi det.
 (NB! Hvis du vil unngå kr.30 i gebyr– ikke trykk på giro pr post.)

Det er lurt å bruke pc til påmelding, da mobil ikke alltid viser alt på påmeldingsbilde – checkin jobber med å få dette bedre til!

Nedenfor finner du oversikt over leirene vi har i høst. Klikk på leiren du ønsker å melde deg på. Da kommer du videre til påmeldingssiden.


2-3 kl Sparksleir 17-19 januar 2020 kr. 650,-meld-deg-pa-leir1


4-7 kl T & T (Tro og Trening) leir 24-26 januar 2020 kr. 650,- meld-deg-pa-leir1


Hva er leir? Vi møtes fredagskveld kl. 18.30 for innkvartering. Så er det kveldsmat, bli kjent leker, bibeltime og så er det soving. Lørdag er det frokost, bibeltime, aktiviteter som hoppeslott og annet, middag, leirfest, mer mat og bibeltime og så må vi hvile litt. Søndag er det frokost, rydde ut av rom og gjøre de så fine og rene som de var, så er det aktiviteter mens vi venter på de foreldrene som vil være med på familieandakt og felles middag.

Da gleder vi oss til å se dere!! Hilsen Bamse Boms, Bodil, Brøyt, Bjørg og Bjørn