Leir

Vi har nettløsning for påmelding. Her kan du melde deg på og betale for leiren samtidig med kort/vipps. Du kan også velge å få tilsendt giro på E-post. Samtidig får du bekreftelse på om du har fått plass på leiren. Sjekk søppel/spam boksen hvis du ikke har fått en epost innen neste dag.

Har du problemer med påmeldingen, send SMS til Tina tlf: 91193306, så fikser vi det.
 (NB! Hvis du vil unngå kr.30 i gebyr– ikke trykk på giro pr post.)

Det er lurt å bruke pc til påmelding, da mobil ikke alltid viser alt på påmeldingsbilde – checkin jobber med å få dette bedre til!

Nedenfor finner du oversikt over leirene vi har i sommer. Klikk på leiren du ønsker å melde deg på. Da kommer du videre til påmeldingssiden.


Bamseleir 24.-25. april 2020 (for de født 2013-2016) sammen med en voksen. Kr 500 for barnet, foresatte er gratis.

Hva er bamseleir? Vi møtes fredagskveld kl. 18.00 for innkvartering. Så er det kveldsmat, bli kjent leker, andakt og så er det soving. Lørdag er det frokost, andakt, aktiviteter som hoppeslott og annet, lunsj, bamsefest, og takk for nå (ca 15:00)

meld-deg-pa-leir1

4-7 kl T & T (Tro og Trening) leir 8. – 10. mai 2020 kr. 650,-

meld-deg-pa-leir1

2-3 kl Sparksleir 22-24. mai 2020 kr. 650,- De blir en spesiell søndag, da tar vi avslutningen sammen med alle som kommer på Kvinatundagen. Det er åpent for alle og vi griller etter vi kanskje har truffet Teddy, Hedda Hund og Linda Lam. Så har vi en sporlek for hele famiilien og noe god dessert/snacks til slutt. Velkommen 🙂

meld-deg-pa-leir1

Hva er leir? Vi møtes fredagskveld kl. 18.30 for innkvartering. Så er det kveldsmat, bli kjent leker, bibeltime og så er det soving. Lørdag er det frokost, bibeltime, aktiviteter som hoppeslott og annet, middag, leirfest, mer mat og bibeltime og så må vi hvile litt. Søndag er det frokost, rydde ut av rom og gjøre de så fine og rene som de var, så er det aktiviteter mens vi venter på de foreldrene som vil være med på familieandakt og felles middag.

Da gleder vi oss til å se dere!! Hilsen Bamse Boms, Bodil, Brøyt, Bjørg og Bjørn